Over ons

Op altijdblut.nl tonen we je de beste leveranciers voor verschillende producten. We hebben voor jou een selectie gemaakt van de beste leveranciers, zodat jij je daar niet mee bezig hoeft te houden. We tonen je leveranciers van aparte en interessante producten, maar ook gevestigde namen.

Een selectie van de categorieën producten:

  • huis en tuin
  • cadeaus
  • actiesites
  • mode
  • electronica

De producten op deze site worden niet door ons geleverd. Als je een product wilt kopen of meer wil zien, gebruik dan de links op de pagina van de leverancier en maak je keuze. De leverancier zal het product aan je leveren en eventuele garantiehandelingen verrichten.

De leveranciers die wij selecteren zijn betrouwbaar en hebben kwalitatief goede producten. Mocht je vinden dat een leverancier niet thuis hoort bij altijdblut.nl, laat dit dan weten via onderstaand contactformulier. Of als je een leverancier mist die perfect bij ons zou passen, laat het ons weten!

We hopen dat je de producten en leveranciers op deze site interessant en spannend vindt. Als je vragen of opmerkingen hebt neem contact met ons op! We zijn altijd benieuwd naar jouw ervaringen en opmerkingen, zodat we je met leuke en interessante producten in contact kunnen brengen 😉

We ontvangen een commissie van sommige winkels als je een bestelling bij ze plaatst, maar dat is niet de reden dat we ze op onze site plaatsen.

Laat je verrassen op altijdblut.nl!